Snabbt och gott med Linas matkasse

( I annonssamarbete med Linas matkasse )
Som ni vet förespråkar jag bra mat, mycket grönt och gottigt. Jag älskar att laga mat och framförallt äta god mat, I samarbete med Linas matkasse har jag fått prova på deras 15-minuterskasse . Fick hem den i går, jag fullkomligt älskar att varje rätt bara tar 15 minuter att göra! Perfekt för mig som inte vill att det tar för lång tid under vardagarna att laga middagen. Och extra skönt att slippa åka och handla maten, inte behöver jag heller komma på middag dag för dag utan nu har någon redan gjort det åt mig.. Ibland har man inte tiden eller orken till det helt enkelt. Ibland när vi hamnat på sjukhuset så har våra fina vänner Pernilla och Erik köpt hem Linas matkasse till oss, för dem precis som vi vet att man inte orkar bry sig om att handla mat i sånna lägen. Det har varit guld värt att komma hem och där har det så stått en kasse utanför dörren, fylld med goda matvaror och färdiga recept. Dessutom så förespråkar jag matkasse överlag, jag handlar alltid på mig massa annat när jag går i affären som vi kanske egentligen inte behövde, vilket gör att det alltid blir dyrt när jag handlar. Med kasse så får man bara det man verkligen behöver till middagarna! Alltså blir det billigare.
Idag gjorde vi ingefärsdoftande thaigryta med kalkon, såå gott! Alla recept är enkla och lätta att förstå och följa. Familjen mumsade glatt i sig utav maten. Jag blev imponerad utav hur mycket gott och fräscht man fick med och att det bara tar 15 minuter! Dessutom är alla rätter genomtänka så man kan känna sig trygg med att man får i sig och serverar sund mat. Så så bra.
Vill ni också prova på Linas matkasse? Med rabattkoden TACKDITTE får ni upp till 50% rabatt som ny kund, klicka HÄR för att komma till erbjudandet. Om du redan varit kund och vill prova igen så får du 200kr i rabatt genom att klicka HÄR.
Viktigt att ni följer i koden TACKDITTE i meddelandefältet ❣
Fick fin hjälp av Duni att packa upp alla matvaror, hon roffade åt sig en liten god gurka.Puss Ditte

6 kommentarer om “Snabbt och gott med Linas matkasse

 1. Mamma till 3 says:

  Vi hade linas matkasse i flera år när barnen var yngre. När 2 av dom kom in i tonåren och de tränade mycket så räckte aldrig maten till. Efterfrågade en kasse som passar tonårsfamiljer men fick bara till svar att det är uträknad att det ska räcka. Kalorier mm . Och då hade vi tex originalkasse som är vuxenportioner .
  Men som tonårsföräldrar vet man att det bara är ett stort hål i universum att mätta idrottande barn.
  Men bra så länge de var små och funkade kanon då.

 2. Jungfrumamma says:

  Alltså Duni, dom där ögonen. Man smälter :D. Linas kasse har verkligen utvecklats. Jag körde på det förut, men sedan la vi av med det när vi skaffade bil 🙂

 3. Elisabeth Olofsson says:

  Hej Dttte! Funderar att köpa en sån lampa med små ansikten på. Jag undrar vilken diameter på skärmen du har? Mvh/ Elisabeth?

 4. Hannah says:

  Din tröja Ditte! Så fin! Finns den att få tag på nu?
  Förlåt för ytlig kommentar mitt i allt ert elände. Jag önskar så att både Della och din vän snart mår bra igen och får komma hem.
  Sen finns det nog ingen jag mer än er som jag tycker förtjänar en semester just nu. Kärlek till er

  • dittesvanfeldt says:

   Ja det tror jag den är från zara ?❤️ inte behöver du be om ursäkt ?? tack snälla du??❤️ varm kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.