Snäll

Märks att vissa har svårt för det där, viktigt att man lär sina barn att vara snälla. Trodde att när man blev äldre var alla snälla mot varandra, typ. Men vissa vuxna har nog inte fått lära sig sånt, vanligt folkvett utav sina föräldrar. Tråkigt och jag tycker faktsitk lite synd om dem att de inte kommit längre i livet än så.. utan fastnat på högstadie nivå. VAR snäll, det kommer man alltid längst på!

Jag är fortfarande trött och känner mig allmänt låg, trots fint väder. Ska köpa allergitabletter och se om det blir bättre annars får det bli en tripp till doktorn och ta lite prover för att se om jag har brist på något. 

Det gick fin fint för della på sjukhuset, alla prover vi tog visade bra resultat, hon är så duktig. Rörde inte en min när de stack henne i fingret för att ta blodprover. När hon var liten mini mini såg hon ut som en levande nåldyna hela hon, usch det var hemskt och jag höll på att svimma vid varje provtagning. Min fobi, sprutor och nålar, blod överhuvudtaget. blä hatar det. Men hon är så duktig, min superhjälte. <3

ikväll blir det grillning i solen, älskar att sommaren är påväg.

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.