Snart dax

Hej fina ni, tack för allt engagemang efter mitt inlägg om aurora ❤ ni är himla bra!
Vi fick ett jätte bra bemötande och det kändes jätte bra allting, vi fick prata och gå igenom allt som vi tänkt på. Har redan fått en ny tid nästa vecka ❤ då ska vi få privat visning på förlossningen ( har ju aldrig varit där ) så det ska bli spännande. Kände dock att jag var helt urpumpad efter mötet, så mycket känslor som väller fram. Hade en mysig dag tillsammans med bästis och sen mys hemma med Jouline ❤ och kvällen spenderades hos svärföräldrarna tillsammans med Davids bror och familj för att fira mini jul. ❤?? När vi kom hem möttes jag utav en smygandes mamma i vardagsrummet ? Haha hon är underbar! Hon trodde inte att vi skulle komma hem just då och hade varit ute tidigare också tillsammans med pappa för att fixa i ordning på Della och Joulines rum, hon är så fin ❤ dom är så fina. Bästa i världen som alltid tänker på våra tjejer ❤. Julli har typ fått ett helt nytt rum! Så himla fint och väldigt mycket praktiska saker som hon saknat och behöver. Som att kvällen inte redan varit hur bra som helst, den blev lixom ännu lite bättre när hon möttes av det också.
Idag har jag har bästis häng igen, inte allt för tokigt att vara sjukskriven samtidigt som sin bästavän.. dagen har dock varit jobbig, hjärnspöken efter gårdagen på sjukhuset och en bebis som inte sparkade lika tydliga sparkar som tidigare gjorde mig väldigt nervös.. ett möte hos barnmorskan och sen ultraljud och läkarbesök på sjukhus fick jag lugnande besked om att bebis mår hur bra som helst ❤❤❤ lilla älskling. Nu är vi hemma hos favoriter, ätit pizza och myser i soffan.
I morgon ska allt det sista fixas innan julafton ??? David fixar det mesta inköpen och jag fixar fint hemma ❤ ( bra fördelning då sammandragningarna kommer utav för mycket rännande. ) Uppesittar kväll hos bästisar blir det sen dessutom ❤ mys!
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
F82E896C-E08C-4059-9A23-EC1764CFBB1F
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.