Sol i sinnet

Dagen började med lite “ligga på magen” träning för Duni medans jag gjorde mig i ordning för att sen gå och möta Johanna och hennes son Sixten, vi gick en lååång prommis i det härliga vårvädret. Bebisgullen sov hela tiden och vaknade synkat så fort vi kom upp på våran altan på baksidan. Jag fixade kaffe och tog fram jordgubbar och bigarråer, Nenne (lillasyster) kom och gjorde oss sällis. Dagen har vi spenderat ute, Duni har mest sovit och ätit men jag har verkligen fått njuta av det fina vädret idag ?☀️. Mot eftermiddagen tog jag med Jullis och hennes två bästisar för att köpa lim så de kunde göra eget slajm.. när vi kom hem igen satte sig dem ute på berget på våran tomt och började tillverka slajmet. Mamma och pappa kom och fikade med oss, Della älskar när mamma sjunger för henne så hon blev överlycklig ❤️
Nu har vi pussat våra hjärtan nattinatt och jag ska snart hoppa in i en dusch. ? Sen sova, Gud så skönt det ska bli att krypa ner i sängen.
Processed with VSCO with a7 preset

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.