Solen

Vaknade utav att solen letade sig in och la sig som ett guldglittrande skimmer över våran säng, Duni vaknade strax efter mig och var hungrig ❤. Lilla älskling hon är så duktig på nätterna, eller snäll är kanske ett bättre ord. Hon vaknar en gång per natt mellan 04-05 och vill äta, byta blöja och sen somna på bröstet för att sen fortsätta i babynestet mellan oss fram till 07. Då vill hon ha mat igen och sen somna om❤. Hoppas det fortsätter så här.
Idag skulle jag egentligen åka på Ikeas försläpp på kollektionen Stockholm men jag känner mig inte riktigt redo att åka iväg själv med Duni ännu, hon är ju trots allt bara 1 vecka och några dagar. David skulle säkert ha få följt med men det där med folkmassor och liten bebis känns inte optimalt. Det kommer fler tillfällen och då är vi mer vana jag och Duni och är förmodligen inte lika känslig för infektioner osv. ☺️ Istället så kommer mormor och morfar och hänger med oss, vi ska fixa och trixa i trädgården. Våren är ju här nu ?☀️ Har längtat efter att få röjja och göra fint inför sommaren. Älskar våran tomt ??. Ska börja planera vad vi ska ha i landet också, förra året hade vi sockerärtor, morötter, rädisor, mangold sallad, scharlottenlök och smultron. I år kommer vi inte ha sallad och inte heller rädisor, får se vad det blir istället.
Nu ska vi pussa Jullis hejdå och sen ska jag hoppa in i duschen. Hoppas ni får en fin dag och att solen lyser på er idag ☀️❤.
Processed with VSCO with a8 preset
Processed with VSCO with a8 preset

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.