Solstråle

God morgon fina ni, lyser solen på er också? Fantastiskt fint väder här.. i varjefall nu ?☀️ Man får njuta så länge det varar.
I går blev vi bjudna på massa gott hemma hos våra finafina vänner ❤️ Som dessutom råkar vara Joulines bästaväns mamma och bonuspappa, hur bra kan det bli lixom ?. Som vanligt i deras sällskap så bjöd kvällen på massa skratt och härliga samtal. ❤️ Vid 23 tog vi en prommis hem, Duni har sovit bra även i natt och verkar inte alls lika bekymrad över magen, vi använder Windi pysventlier och de är verkligen så bra!! Tack snälla för de tipset! Hjälper till att få ut luft ur den lilla magen.
Klockan ringde vid 06 idag igen, hua vad trötta vi var jag och Jullis men det var bara att hoppa upp och fixa frukost och packa handbollsväskan för idag är det cup igen. Hon blev hämtad av en vän i handbollslaget och jag smög in i sovrummet igen och möts av de här två sovande gosnosarna! Hur fina?! ??? ibland känns det som att hjärtat ska sprängas utav all kärlek.
Processed with VSCO with a8 preset
Processed with VSCO with a8 preset
Processed with VSCO with a8 preset
 
Dom ska få fortsätta sova, jag, Truls och Della + assistenter ska sätta oss ute på baksidan i solen med en kaffe och njuta av att ha allt det bästa framför oss ☀️?.

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.