Som balsam för själen

Hej ❣️

I helgen har vi bara gjort feel good saker. I går kom mormor & morfar över på middag. David gjorde havskräftor i ugn och en pasta med vitvinssås till det. ?? Så jäkla gott!

I morse vaknade duni, David, Gösta och jag vid 06.30. Vi åt frukost och åkte sen ut till vårat mys-ställe. Magiskt vackert i det gråa dimmiga med alla höstfärger på träden.

Så otroligt tacksam över hur fint livet känns just nu. Bitar faller på plats och vi hittar ro i allt som hänt/händer på vårat sätt. Skogen och naturen har alltid varit mitt ställe att fylla på energi, David har även han hittat sitt sätt att komma till ro och vara mer här och nu tack vare att vi är ute mer.. han som annars är väldigt rastlöst/sprallig kan sitta still länge efter att vi gått en stund och sen kommer fram till den plats vi vill ta en paus och fika. Jag tror att naturen gör oss väldigt gott, stora som små. ????????❤️

Fika paus❣️☕️

Sen fick vi sällskap av Bonden som äger sjön och marken här. Väldigt trevligt och intressant att få höra om hur allt funkar.. David bestämde sig för att köpa kött direkt utav honom i stället för att köpa importerat kött där man inte vet hur djuren har blivit behandlade. Väldigt bra tycker jag. Tips till er som äter kött. ( skriv till mig om ni också vill köpa direkt av bonden ) ❣️

Lagom till att vi kom hem kom mamma och pappa, David bakade en äppelpaj som vi åt till eftermiddagsfikat. Sen gick vi en till långpromenad och avslutade dagen med att äta tacos. ❤️ Perfekt avslut på en väldigt mysig helg.

Har precis nattat mina små och ska nu ska jag göra David sällskap i soffan.

PUSS

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.