Som en blixt från klar himmel

Hej ❣️
Ville knappt vakna i morse, även fast jag fick sovmorgon.. Duni sov fram till 08. Jag också. Väldigt skönt. Hasade mig upp och startade dagen. Johanna och Sixten kom med lunch men jag kunde knappt hålla mig vaken. Kul sällskap. När dem gick hem slängde jag mig i sängen med Duni, hon somnade gott med en flaska välling. Jag somnade också, vilket aldrig brukar ske under dagen.

När hon vaknade kände jag att det måste ju vara något fel på mig? Visst att jag är en levande zombie men brukar inte vara såhär trött. Tog tempen och förstod ganska snabbt varför.. 38,5 i feber. Slängde i mig ett glas vätskeersättning och en Ipren. Mamma kom och gjorde mellis med tjejerna ❤️?? världens bästa. Sen kom pappa också och hjälpte till. David är på ledarskapskurs hela veckan så det blir sena kvällar för honom.. och jag behövde verkligen få sova, tacksam att ha min mams & paps så nära .❤️
Jullis matar mig med glass ? sötnosen. Hörde hur hon pratade med Duni i vardagsrummet ” du förstår lilla fjunet, även världens bästa mamma kan bli sjuk och behöva vila ” ?❤️ orkar inte hur fin hon är.
Doftar i varjefall ljuvligt om äppelkvistarna i sovrummet just nu ?

Om lite mer än en vecka åker vi till Palma och jag blir så nervös över att jag ska smitta Della nu.. panik. ?? Håller alla tummar och tår jag har för att det inte blir så.
Hoppa ni haft en bättre torsdag ❤️

Puss Ditte

En kommentar om “Som en blixt från klar himmel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.