Som en disktrasa

Hej ❤️

Så… idag har varit en väldigt intensiv dag. Lämnade Duni vid 09. Då hade David redan åkt in till Dellas skola för att ha möte med alla inblandade. Efter att jag lämnat Duni åkte jag in till honom. Mötet avslutades 40 minuter senare och vi är fortfarande inte klokare… Della förblir hemma. En utav kvinnorna började gråta för att David ledsnade och blev extra tydlig i hur jäkla less vi är på att behöva kriga för precis allt! Vem är det som ska gråta egentligen? Vems barn är det som blir orättvist och illa behandlat?! Jo vårat. Så nu inväntar vi samtal från kommunchefen för att se vad som ska hända. ??

Efter det mötet åkte vi raka vägen in till Sthlm, började med ett möte hos Joanna och Drop Coffee. Ser så fram i mot vad vi ska hitta på tillsammans! ?????☕️

Sen vidare för lunchmöte med Peter och direkt efter det vidare till Mias home.

Så mysigt att få ha med mig båda mina killar hela dagen idag. ?

Hämtade upp Duni från förskolan och åkte sen raka vägen in till stan för att möta upp mamma, pappa & Niklas för att kolla på kontorslokal igen. Den är sååå fin. Och ligger mitt i stan i ett gammalt fint hus. ???

Vi avslutade med en middag på stan. Nu ligger jag som en urvriden disktrasa i soffan med en kopp té. Har pussat alla mina små godnatt och tanken är att kolla på ett avsnitt av the affair men jag tror kanske att jag kryper ner i sängen när min kopp är slut. Såååååå trött.

Hoppas ni haft en fin dag❣️

PUSS

Puss Ditte

En kommentar om “Som en disktrasa

  1. N says:

    ❤️ blir både arg och ledsen när jag läser din text. Vi har varit i en sits där ett av barnen inte fått dom anpassningar i skolan som han behöver. Fruktansvärt tungt och frustrerande att sitta möte efter och inte komma framåt.
    Kan bara önska er lycka till och fortsätt kämpa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.