Sommarens finaste bröllopsfest

Måste börja med att skriva ❤️ Duni sov hela natten i natt ??? första gången!! Sååå himla duktig ? ❤️
Vilken fantastisk dag och kväll det blev i går, solen sken från morgon tills den gick ner på kvällen ???☀️ Och Anna & Henke hade fixat sååå fint. Många tårar fälldes ( jaaa jag är en riktigt lipsill ) under kvällen, så mycket fina och roliga tal. 
Duni och jag matchade finfint, min Klänning är från Munthe ( klicka för att komma direkt till hemsidan ) och Dunis kläder är från ett nytt märke som jag hittade på Instagram, KÄR i alla hennes kläder därifrån, så otroligt mjuka och fina! Ni hittar dem här : Belleenfant ??? 

Älskling var som vanligt sjukt snygg i sin kostym ???. 

Vi pussade Dellis och Truls hejdå och åkte sen till mamma och pappa med Jullis ❤️ sen åkte vi till Hava skafferier och åt lunch. ???? 

Efter det styrde vi mot krogsta gård där festen skulle hållas. Allt var så himla fint ??❤️ Älskade vänner vad vi är glada att vi har er!!! 
Duni var så lugn och fin och trivdes bra i bland folk och ljud, hon sov sig igenom halva middagen men lagom till efterrätten så kramades vi hejdå med alla och åkte hemåt. Hon somnade på en gång i bilen hållandes i min hand ❤️ Lilla älskade gosnos. 

Kan inte titta mig mätt på sommarkvällar, så underbart vackert Sverige är. ❤️ 

Puss Ditte

2 kommentarer om “Sommarens finaste bröllopsfest

    • dittesvanfeldt says:

      På bröllop ja ☺️ dem har varit gifta i två år, detta är deras bröllopsfest ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.