Sommarinspo

Hej Finisar!
Fredag, vi har varit här i en vecka nu.. känns otroligt segt. Idag är dock humöret lite bättre än i går. Vi ska snart ta oss ut och ner på stan för lunch och fika, måste ju får lite färg på dagen. I förra veckan beställde jag hem lite finheter från bland annat Ellos & Artilleriet som kommer användas flitig i sommar. Längtar så mycket efter värme och långa lata dagar hemma på baksidan i solen. Att få snusa på bebis och njuta utav att höra Jouline och Della skratta i trädgården, finns inget bättre i livet tror jag, på riktigt. Dricka citronvatten i fina karaffer med stora isbitar och citronskivor i, göra goda kaffelattes i favorit muggar och att bara få hänga på alla våra mysiga ställen på tomten, äta mängder av tapas och skaldjur, grilla fisk och göra maffiga sallader till. MUMS.
IMG_5020
 
Lite större fina vattenglas klickade jag hem, rymmer mer vilket är väldigt bra för en sån som mig som är dålig på att dricka vatten.
Ljusslinga att hänga under parasollet, över middagsbordet ute. Skapar en mysig känsla under sommarkvällarna.
Glasburkar att blanda goda smoothies/ drinkar i.
Karaff att göra bland annat Cava Sangria i, mums!!! Var ni några som provade receptet jag skrev förra sommaren? Om inte så gör det! Otroligt gott och svalkande en varm sommareftermiddag.
Massa mysiga kuddar att ha i soffan och hängkorgen som vi har ute.
Fint porslin att äta god tapas och skaldjur på. Soooom jag kommer äta Tapas efter graviditeten!!!
 
Hoppas ni får en fin dag, i morgon kommer mamma, pappa & Jullis hit. Längtar. <3
 
 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.