Söndag

Idag fick vi finbesök utav Åsa och Jocke ❤❣️ Vi åkte ner på stan och åt god låååång lunch på Pincho.  Vi satt i flera timmar, så mysigt! ❤
IMG_5237
Processed with VSCO with b1 preset
Processed with VSCO with a5 preset
E4718B31-3864-49D5-90A0-6F0C8CB48642
 
Till middagen så körde David mig i rullstolen, ska ju ta det lungt och känner att det är jobbigt om jag går för mycket. Jag satte mig vid bordet och han fixar fram mat åt mig, sen när han ska hämta rullstolen igen så sätter han sig själv i den och åker mot mig och säger kolla här älskling och försöker stegra och åka på bakhjulen… ja ni kan ju gissa hur det gick. Jag bröt i hop av skratt ( lika så hon som jobbade i köket ) medans han ligger på golvet med benen i vädret och försöker ta sig upp ?? det är inte en lugn stund tillsammans med honom. Världens bästa. ❤ Efter middagen gick vi över till förlossningen och gjorde ctg, pratade med en jätte gullig barnmorska i över en timme om allt mellan himmel och jord. De är verkligen så otroligt trevliga  här ❤??. Nu ligger vi i sängen, glada över att ha fixat en till dag. Saknar Della något enormt, tror jag aldrig varit borta så här länge från henne på 5 år.. i morgon ska vi FaceTimea igen. ❤ läääängtar!
 

Puss Ditte

2 kommentarer om “Söndag

  1. Maria says:

    Ser att mi snart betar sv Faluns utbud av restauranger och fik. Tipsar om Äteriet för lunch och Selected Styles surdegssemlor till fikat i Borlänge som ju bara ligger med 15 minuters avstånd. Här finns också butik Sara.
    Fortsatt lycka till med att behålla Bebben i magen ett tag till!

  2. Elsa says:

    Du är i trygga händer i Falun! Där jobbar en stor del av min nära släkt som barnläkare, förlossningsläkare och barnmorska. Roligt att höra att ni känner er väl behandlade! Kram till er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.