Söndag och sol

God morgon <3
Igår åkte vi och köpte salami, brie, paprika, sallad och baugetter och gjorde goda mackor till frukost ute i Moralund. Vi badade och njöt av solen när den behagade titta fram 🙂 Mot kvällen hämtade vi Kalle, köpte kött och grillade. Jag skjussade Albin och hans vänner till fest ute på landet och sen åkte vi hem. En väldigt lugn midsommarhelg har vi haft, idag ska vi till sigtuna och fika med mormor och morfar sen ut till Hoppsan och kanske bada lite också om vädret håller i sig. Himla fint att vakna till sol idag i varjefall.
Titta vad jag hittade på instagram :

Jag hade en liknande när vi väntade Della, älskade den och efter att de hade plockat ut dellis så kunde jag inte sova utan den.. då gjorde det för ont i snittet. Den är perfekt att sov med mellan benen, jag sover alltid med en eller flera kuddar mellan knäna när jag ligger på sidan, det är bra för ryggen. Så denna ( även fast jag inte är gravid ) ligger väldigt högt upp på min önskelista just nu.
Nej nu blir det frukost sen iväg och ut i solen. Hoppas ni får en fin dag!
kramar

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.