Sorg & vad det gör med en

Det är inte lätt, nästan inget känns lätt sen Della dog. Kroppen är tung och huvudet är dimmigt, minnet sviker och hjärnan hänger inte med, går i slow motion samtidigt som den springer. I bland fort bort för att rädda mig själv från den avgrundsdjupa sorgen och saknaden. Ikväll är en sån kväll, egentligen som alla andra kvällar sen hon dog, men ikväll är jag ensam och Duni har somnat. Hon ligger med sitt lilla huvud på mitt bröst, andas tungt och lungt. Som Della gjorde, i så många år. Som jouline också gjorde när hon var i Dunis ålder. Jag gråter, för all tid vi inte fick, för att jag önskar att jag fick ha alla mina döttrar här hos mig. Önskar att jag fick smyga in i Dellas rum när hon somnat, bara för att titta på henne en sista gång innan jag själv ska somna.. Det är mycket jag önskar. Och det är mycket att bearbeta. Jag vet att den enorma sorgen är all den kärlek jag har för Della som nu inte kan ges till henne, jag vet att jag kommer få leva med det hela mitt liv, saknaden och sorgen. Och det är bara så det är. Nej, nu vill jag bara att D & J ska komma hem igen. Längtar efter att sova och hoppas att det blir en bra natt för det var längesen det var det nu. 🫶🏼

Puss Ditte

4 kommentarer om “Sorg & vad det gör med en

 1. Annette says:

  Ditte❣️
  All värme och fina tankar till dig..
  Jag miste min bror i ett vad vi tror mycket hastigt och oplanerat Suicide när han var på semester med sin familj,det finns INGA ord att beskriva den förtvivlan och sorg jag känt de här tre åren sen han dog!! Men det värsta är att människor vill inte ha sorg och ledsamhet kring sig i det trauma ett Suicide är,de vill inte prata med mig längre om honom och ingen frågar längre något kring hur det känns utan mer : vi går vidare och det går över mm,det är som det är. Och jag vill inte höra mer såna ” tips” för det går ju liksom inte över,det finns ett före i mitt liv och ett efter hans död….
  Man lär sig så sakta att gå vidare med sorgen närvarande och ibland kan jag affimera att han är med mig och sitter på min axel det känns lite bättre då..
  Puss&kram
  Annette❣️

 2. Anna says:

  Finaste finaste Ditte! Känner så med dig och önskar att vi kunde hjälpa dig att bära din sorg, men det går ju inte. Man vill inte att någon ska behöva ha det så, att någon ska behöva vara så ledsen. Även om vi som följer dig inte kan bära din sorg, så ska du veta att vi är här och går bredvid dig iallafall <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.