Sorgen livet och allt där i mellan

Jag vet ju sedan tidigare att sorgen aldrig försvinner, men att med tiden blir den lättare att leva med. Just nu är den så stor, tung och väldigt närvarande.. i allt jag gör och i bland känns det som att jag ska kvävas. Panikångesten är med mig, blossar upp när den behagar och trappas ner med hjälp av tankar och andning ( och prata med mig själv ) fick det väldigt braiga tipset av min kbt terapeut, att prata högt med sig själv för att hjärnan lugnar ner sig och man blir inte lika rädd.
Men i går skrattade jag, massor. Tillsammans med bästa vänner och familj. 🙏🏻🤍 Precis sån är sorgen, randig, upp och ner och allt på samma gång.

vi badade, det var så varmt så varmt. Gjorde ont i hjärtat av tanken på att Della brukade ligga där och guppa på Davids arm med ett leende på läpparna, men inte mer.. aldrig mer. 💔 Men även det vet jag kommer ändras och att minnena jag har kommer att vara fina minnen när sorgen fått lugna sig lite. Just nu blir jag bara otröstligt ledsen när jag påminns om allt som var och allt som inte blev. ❤️

Blev en lång middag ute och vi kom sent hem, satt i bara klänning fram till 22.30 utan att frysa. Underbart. 🙏🏻

Idag ska vi åka och hälsa på mormor och morfar 🤍

Hoppas ni har en fin helg i solen. ( glömt inte att smörja in er ofta. )

Puss Ditte

En kommentar om “Sorgen livet och allt där i mellan

  1. lotta says:

    Sorgen ja, den flyttar in permanent i hjärtat och ibland öppnas dörren och det väller ut. Och det är ju okej det också. Det är 14 år sedan jag förlorade min lilla pojke och ibland gör det bara så ont att tänka på allt som aldrig fick bli. Kärlek till er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.