sötare än socker

Mitt illamående har sakta men säkert börjat smyga sig på igen, speciellt på morgonen. Urk. Men mitt ryggont har blivit mycket bättre, måste börja träna ordentligt i den mån jag kan utan att få ont.. Pappa har masserat mig i två dagar nu det hjälper men även träningen har gjort sitt, jag har några övingar jag kan göra hemma. I morgon ska jag till min pt som också är naprapat så jag har först ett naprapatpass och sen ett ptpass. Perfekt sätt att börja fredagen!
David kom hem i går kväll efter två dagar i Danmark, så skönt att ha honom hemma igen <3 saknar ihjäl mig så fort han är borta. Min trygghet. Vi firade förlovningsdag så jag hade gjort romans ( finhackad rödlök, fin hackat kokt ägg, philadelphiaost, crème fraîche, salt och peppar, blanda allt till en “smet” lägg upp på en tallrik och lägg sen som ett täcke med löjrom över, in i kylen en stund ) och ät sen tillsammans med salta kex och champagne.. det fick bli en cola i glasflaska för min del. Men mmmh så gott det är!! Rekommenderar varmt.
Idag har jag jobbat hemifrån, fått massa gjort har även gjort en jul-ettikett utav en krigsgudinna som kommer att komma upp i webbshoppen snart. Fikat naglarna och myst med mitt lilla hjärta <3 Hunnit med en lunch med min älskade lillasyster också. Jouline och isabelle leker inne på rummet och Della sover, jag ska bara svara på några sista mail och sen börja med maten. Ikväll ska jag på ett event med bästa Nanette <3

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.