Sovrutiner

God morgon ❣️
fått många frågor kring hur sovrutiner för Duni ser ut nu. Vi tuffar på som vanligt. Nattningarna tar lite längre tid, ca 40 minuter som oftast.. i bland somnar hon på två röda men i regel så tar det en stund på kvällen.
Hon sover fortfarande middag ca 1-1,40 timme varje dag. Vilket hon absolut behöver fortfarande. Annars blir det trötthets kaos runt middagstid. ?

Så vi har inga planer på att fasa bort hennes sovstund på dagen. Vi går och lägger oss vi 19.00 och hon somnar i våran säng. Sen lägger vi ner henne på hennes madrass som ligger bredvid våran säng. ❤️ Ofta sover hon där hela natten.. vaknar och vill hålla handen och somnar sen om. Senaste nätterna har hon dock velat ligga på mig.. ? Sällan smakar kaffet så gott som just dessa morgnarna när natten varit mindre bra. (För mig)

Hur gör ni? Sover era små mitt på dagen fortfarande? ❤️
Nu ska vi gå upp och börja den här dagen. Har två möten inne i Sthlm att se fram i mot idag. Mycket som händer nu.. på torsdag åker vi ner till Skåne också. Jag och David, stannar till lördag. Ska bli väldigt härligt.

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.