Specialistmödravården

Tisdag och inte vilken tisdag som helst heller!!! Idag ska vi äta semlor i stora lass ??. Började morgonen med personalmöte tillsammans med alla assistenter ❤. Vi kom fram till lite nya rutiner för Della och jag tror det kommer bli väldigt bra. Liten älskling var trött men ändå nöjd och glad och pratade på massor mellan tuppluren och våra samtal. Nu sitter jag och David på specialistmödravården och väntar på doktor, tänk vad underbart skönt att bebis valde att stanna i min mage! Så otroligt tacksam över det.. kunde man inte tro för några veckor sedan att vi fortfarande skulle vara gravida nu. Vecka 37❣️ Och nu känns det väldigt lungt och tryggt. Ogillar dock fortfarande sjukhuset och får obehagskänslor så fort jag sätter min fot här.. men det är inte så konstigt.

Efter mötet ska vi åka och köpa med oss semlor hem sen blir det en lugn dag hemma. Ska fortsätta att tvätta lite men annars har vi iiinga planer. Skönt det.

05679A59-3D1D-45BD-85D7-FF21057B76A2 C4EFC5B7-77D5-4B12-B52B-6202DC712EAA

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Puss Ditte

En kommentar om “Specialistmödravården

  1. Sydneymamman says:

    Vilka fina bilder! Skorna är ju bara för söta…(Minimocks kanske?)
    Vad skönt att du kommit till vecka 37 med bebisen kvar i magen! Måste vara en stor lättnad.
    Njut av semlorna! Jag tror jag ska försöka baka själv i helgen. Här i Sydney får man baka själv om man vill ha några semlor alls. Men det funkar ju det också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.