Sportlov ala familjen Svanfeldt

Hej <3

TACK för den otroligt fina responsen på mitt förra inlägg, det är ju lixom tack vare er som man fortsätter. Så himla fina!

Det är sportlov här nu och i helgen så Vloggade jag för första gången på länge. Det var kul och jag ser fram emot att visa er den. Kommer försöka att filma ca 2 gånger i månaden till en början, det känns lagom och inte övermäktigt, vill hinna med allt annat också utan stress.

Idag (tisdag) är vi på kontoret men sen är det lov som gäller igen. Ska gå ner på stan för att köpa pysselgrejer tills i morgon. Papper, silkespapper, glitter, limm, penslar och färger.. Alla mina tjejer älskar att pyssla så det känns som en bra aktivitet då det ska regna hela dagen enligt väderappen.

Här kommer en liten bildbomb från de senaste dagarna.

Fick en magisk bukett av mammsen i fredags 🤍 Vi åkte pulka och kollade på tomt, hade teprovning och tog det luuungt. Väldigt skönt.

Puss Ditte

2 kommentarer om “Sportlov ala familjen Svanfeldt

 1. Sara says:

  Varför postar du samma bilder flera gånger? Vore det inte mer inspirerande att posta olika bilder? Känns lite krystat med samma bild på samma vatten med exakt samma mönster i isen och smältet på bryggan.. Igår när ni låg i soffan innan hämtning, en fråga, varför hämtar ni inte bara hem barnet tidigare? Stackars förskolepersonal sliter medan ni ligger på soffan och inväntar klockslaget?

  • Ditte svanfeldt says:

   Hehe, vet du om det är så oinspirerande här så får du gärna sluta titta in ☺️
   Och vi låg på soffan och jobbade. Faktiskt! Vi, som du kanske vet om du är här ofta, behöver inte utföra vårat jobb på ett visst ställe utan kan sköta det från tex soffan ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.