Sprid lite kärlek

Fick en kommentar under mitt senaste inlägg ” ni tänker inte på att den äldsta flickan hon som inte är ett CP kanske skulle tycka att det var kul att följa med på era utflykter?! Ni verkar vara riktigt usliga föräldrar. ”
Jag djupandades 10 gånger och raderade sen kommentaren men kände så här på kvällen när jag kom och tänka på det igen att VAAAA?! Du härliga människa menar alltså att, för att vi ibland gör saker tillsammans bara vi föräldrar skulle vara dåliga?! Och för din info så är Della inte ett CP, hon har precis lika mycket känslor som alla andra, som du och jag, som våran äldsta dotter! Läs gärna detta inlägg : http://blogg.alltforforaldrar.se/dittesvanfeldt/2016/06/14/cerebral-pares/.  Det kanske kan hjälpa dig lite att förstå för du verkar sakna kunskap och förståelse i ämnet.. Jag tycker faktiskt lite synd om dig och vill mest bara förklara ; Kära föräldrar är lika med glada föräldrar och glada föräldrar är lika med glada barn! Så vi tänker fortsätta ta vara på varandra och prioritera varandra hur mycket det än sticker i vissas ögon. Jag kan verkligen rekommendera dig till att göra det samma om du har en partner..
Kram på dig och hoppas du får en god natts sömn och en trevlig fredag i morgon. ❤️??
Processed with VSCO with b5 preset
Processed with VSCO with b5 preset

Puss Ditte

13 kommentarer om “Sprid lite kärlek

 1. Alexandra says:

  Jag tycker att ni verkar vara fantastiska föräldrar och otroligt fina människor! Kram till er och er fina familj ❤️

 2. Linnea says:

  Så onödig kommentar, tragiskt… Om alla fick 30 sek på sig efter de tryckt “skicka”, att läsa kommentaren igen och fundera på om det ser klokt ut, eller om man vill avbryta, hade det funnits färre elaka kommentarer då tro..?
  Jag har några funderingar. Jag vet inte om du lagt upp det, men har du några bilder från Dellas rum i ert hus? Vilka lösningar ni har och ja, bara bilder från hennes krypin 🙂

 3. Martina says:

  Jag får ont i magen hur folk kan med att uttrycka sig så. Va DNA.. Alla skall ta hand om sig själva och ni måste göra det lika my ket som alla andra föräldrar behöver. Ni är så värda varandra och jag älskar att se er två tillsammans på bild.. Rikrigta snyggingar båda två!
  Hoppas du har skakat av dig av Idiotens “brillianta” korkade kommentar och njuter resten av kvällen. Imon kommer en till galen göteborgare till Stockholm. Hör av mig imon ! ? god natt

 4. Tvillingmamman says:

  I helvete heller!! Fy vilken vidrig människa. Man får ALDRIG ALDRIG skriva sådant. Jag hoppas att hen skäms riktigt ordentligt. Och än mer hoppas jag verkligen att hen inte för över sina vridna åsikter på dess potentiella barn.
  Jag håller med. Människan i fråga är outbildad och i grunden är det synd om hen men hur kan man ta sig rätten att skriva så?
  Det är så fint att du tar emot en sådan kommentar på det sätt du gör. Jag svär och spottar så fort jag tänker på det.
  Fina underbara människor, ni verkar vara helt fantastiska föräldrar och era döttrar är så himla fina.

 5. C says:

  “Som inte är ett cp”???!!! Är ett cp? Vem f-n skriver något sådant 2016?
  Skulle ni åka iväg med äldsta flickan så skulle det säkert komma kommentarer om att ni exkluderar den minsta osv osv. Det är väl bara för idioten att scrolla lite längre ner på bloggen så ser man hur du åker iväg med den äldsta och även åker iväg hela familjen på grejer. Så det där var en ganska ogenomtänkt kommentar om tanken var att såra. Att ni åker iväg EN NATT och firar er bröllopsdag är väl inget konstigt. En längre weekend hade inte heller varit onormalt. Grejen är att haters kommer alltid hata. Tyvärr. Det finurliga är att karma kommer alltid ikapp elaka människor, det är bara att ta en kopp te och vänta 😉
  Stå på dig och det är tråkigt att du tvingas stå ut med dessa obehagliga typer. Får du flera såna där kommentarer borde det räknas som stalking eller något liknande och då kan man polisanmäla och få reda på vem idioten/idioterna är bakom skärmen.
  Och förresten, grattis på bröllopsdagen och fortsätt ta hand om varandra! 🙂

 6. Elin says:

  Usch vilken hemsk människa som skrivit det där. Skär verkligen i hjärtat på mig! Ni två verkar vara så underbart fina och fantastiska föräldrar. Era två superfina tjejer som ni gör allt för. Det är kärlek. Love is all you need ❤️

 7. lenamamsen says:

  Det heter svenska avundsjukan ??? ni är så fina föräldrar fortsätt så??? jag o min man gör ngt för oss själva minst en gång i månaden. Dunder kramar till er och era fina barn. ????

 8. Anna says:

  En person som skriver något sådant är en misslyckad och outbildad person som är så bitter på sitt eget liv och antagligen avundsjuk på ert liv där ni både har och ger så enormt mycket kärlek. Ni är fantastiska mot era fina barn och de hade inte kunnat få bättre föräldrar.

 9. Josefine says:

  vad ska man säga.. Tragiskt att vissa människor gottar sig i att trycka ned andra. Ni gör ett fantastiskt jobb både som föräldrar och som man och hustru. Upp med näsan och skit i alla idioter ???
  Trevlig helg till er ☺️

 10. Sophia says:

  Tack för din fina blogg!
  Måste kommentera ang den oerhört plumpna kommentaren som vittnar på okunskap och sättet att uttrycka sig känns obildad.
  Vad är då jag …lämnar mina barn hälften av tiden till sin far…och hälften av min tid till institution som kallas skola och förskola …förfärligt i mitt hjärta men en verklighet jag inte kan förändra hur mycket jag än vill…
  Önskar er stor lycka och glädje! =)
  Mvh Sophia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.