Starta en podd?

Jag går i tankar om en podd. En egen. Efter mitt besök i Inredningspodden har min DM på instagram blivit bokstavligt talat ner bombad utav meddelanden.. Hör och häpna, de tycker min röst är behaglig att lyssna på. Jag som själv tycker att det är väldigt jobbigt att höra sin egen röst via en inspelning. Men jag har fått så många fina ord skriva till mig.. så ja jag överväger att starta en egen.
Min fråga till er är vad ni hade velat lyssna på? Vad hade ni velat att vi pratade om? ❤️
Berätta gärna, lämna en kommentar.
Puss

Puss Ditte

9 kommentarer om “Starta en podd?

 1. Nira says:

  Hej Ditte,
  Det kanske är för privat för dig och er familj men en podd om ert liv. Gärna med dig och din man! Hur det fungerar med assistans, hur er vardag ser ut, drömmar, resor, familjelivet men även de svåraste delarna med sjukhusvistelse och svåra beslut. Jag håller verkligen med om att din röst är behaglig att lyssna på och hoppas du har tid till ett poddprojekt.
  Tack för en fin blogg och hoppas ni håller er friska i helgen?.

 2. Therese says:

  Tycker det skulle vara så kul om du och David hade en podd tillsammans! Och prata om allt som hör livet till ❤️ kram

 3. Josephine says:

  Jag hade gärna lyssnat! Gärna om hur det är att vara förälder till ett barn med funktionsnedsättning, det har jag inte hört så mycket om i andra poddar.

 4. Miriam says:

  Håller med de andra, vore väldigt intressant att få göra med om Della, hur livet med assistans osv är. Jag jobbar själv som assistent och därför känns det väldigt intressant att få höra hur det är från de anhörigas sida. Kram

 5. Johanna says:

  Jag hade gärna lyssnat på bara dig i en podd.
  Kanske inte om bara inredning utan mer tankar om livet. Din inställning, dina känslor, vad du mår bra av. Alltså en podd om livet som det är. Genuint, ofiltrerat, mysigt, varmt. Som din blogg. En mysig stund som man kan landa i, hitta tillbaka till det viktiga i livet.

 6. Eva says:

  Fin blogg och fantastiska bilder! Du kanske har skrivit om detta tidigare, men var har er “lille vovve” tagit vägen? Ledsen om jag missat… Den “store” verkar ha ett underbart sinne – passar bra i Er familj:-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.