Stolt

I annonssamarbete med Yves rocher❣️

Som ni vet så är jag ambassadör för Yves rocher det här året ??? Sååå stolt och tacksam över det, att få representera ett så bra varumärke.

Visste ni att år 2007 träffade Yves Rochers son Jaques Rocher Wangari Maathai – den allra första afrikanska kvinnan som blev tilldelad Nobels fredspris. Mötet mynnade ut i en överenskommelse om att plantera 1 miljon träd. Plant for the Planet programmet lanserades av Yves Rocher stiftelsen och 10 år senare har 85 miljoner träd runt om i världen planterats.

Jag visste inte det tidigare, men hur fantastiskt är inte det?! ??❤️ Det nya målet är att ha planterat 100 miljoner träd fram till nästa år. Fantastiskt! ??

Jag använder faktiskt inga andra produkter längre, på riktigt. Allt från smink, ansiktsvård, dusch har jag i Yves rocher. Känns väldigt bra att allt kommer i från deras egen produktionslina och allt är eko, dessutom är det väldigt mycket produkter som plockas direkt från fälten där vi var tidigare i somras. ( här kan ni läsa om min resa till Paris och La Gacilly )

Vill tipsa er om tre utav mina favorit produkter nu på sommaren.

Nr. 1 Solskyddsfaktor! Ett måste, visst smörjer ni er? ❤️ Har länge letat efter en solskyddsfaktor som känns fräsch till ansiktet.. tycker att de flesta täpper till och ger finnar och fet hy. Inte den här, den är lätt och mjuk och doftar sååå gott. Finns HÄR❣️ Och såklart i butiken i Gränby centrum (för er som bor i närheten).

Nr.2 Är den här magiska lilla flaskan fylld med olja som doftar himmelskt gott ???? Brukar smörja på nyckelbenen, armarna och benen efter att jag duschat. Ger ett såååå fint glow. Finns HÄR❣️

Nr.3 Är det här solpudret. Jag använder en stor luftig borste och duttar på lite, ger en slät och härlig känsla i ansiktet. ( även denna doftar väldigt gott ) Finns HÄR❣️

Hoppas ni hittar er egen favorit och snälla lova mig att smörja in er om ni är i solen… ☀️❤️

PUSS

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.