Summering av min tid med Natural Cycles 

I samarbete med Natural Cycles
Hej fina ❤️
Nu har jag använt mig utav Natural Cycles i nästan 2 månader. Algoritmen har börjat lära känna mig och kan läsa av min temp och hittar min ägglossning. Jag trodde inte det skulle vara så roligt att använda mig av NC men det är faktiskt riktigt intressant att lära sig hur kroppen fungerar på det här sättet.

Som jag skrivit tidigare trivs jag verkligen men den här formen av preventivmedel och det har varit så roligt att få göra det här samarbetet nu i höst. Jag kommer fortsätta mäta min temperatur och hålla koll på ägglossningen framöver.
För er som har undrat, yes, man kan använda den för att bli gravid också. Då kryssar man i en inställning så att man använder den som “plan”.????  Jag har dock använt den som “prevent” och det är vad jag kommer fortsätta med.
Är du sugen på att testa Natural Cycles?
Med koden DITTE får du vid köp av en årsprenumeration (590 SEK)
– en termometer, värde 199 SEK
– 20 st LH test och kondomer från Durex för de röda dagarna, värde 298 SEK 
Tryck här för att komma till min kodsida!
Kom ihåg att du måste vara över 18 år för att använda Natural Cycles och att det inte skyddar mot könssjukdomar!

❤️

Puss Ditte

2 kommentarer om “Summering av min tid med Natural Cycles 

  1. Ida says:

    Hej! Jag har använt NC som plan och ska nu snart föda! Jag tänker på tiden efter bebis är född och man ska börja med NC igen. Hur är det med sömnen och man ska ta tempen på morgonen? Samma tid på morgonen är ju väldigt viktigt och rätt mängd timmar per natt, hur blir det då när man kanske vaknar flera ggr per natt??
    Tacksam för svar! Älskar din insta ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.