swich så var helgen slut

God morgon Måndag, solen lyser och fåglarna kvittrar. Bättre start på veckan kan man inte få va? Joohoo då, jag har fått så mycket härliga mail under helgen så det bubblar av lycka i magen på mig. Känns som att den här våren/sommaren kommer bli väldigt bra. Har ni börjat planera inför semestern? Och i såfall vad har ni tänkt göra? Har ni några bra tips? Jag kommer komma med ett inlägg där jag tipsar om mina bästa sommarställen lite senare i veckan.
Just nu sitter jag på coffee center och ringer till syrgascentralen, sjukhuset och bvc för att pricka av veckans Della lista. Sen ska jag åka till sjukhuset och hämta en del saker som behövs hem. Trulle bulle är mer än nöjd som får hänga med David på en måndag.
Processed with VSCO with a5 preset
Helgen då, hoppas ni haft en bra helg? Det har vi, i fredags var vi bara hemma. Åt god mat och hyrde sen en film. På lördagen packade jag och Julli en väska och åka till hennes farmor som var i deras lägenhet i Öregrund över helgen. Älskar att vara där. Vi åt lunch på en mysig resturang vid vattnet, gick en prommis på klipporna med hundarna, pussade Julli hejdå och sen åkte jag och Truls hem igen. Kommer hem och möter Erik, Andre och David i soffan. Byter om och packar ihop alla för att sen åka till Kalle som skulle vara Truls vakt medans vi var ute och åt.
Tapas, sangria, några glas champagne och sen var jag ganska nöjd. Vid 20.00 ringde jag Kalle som kom och hämtade mig i stan. David och pojkarna fortsatte till sent på natten, kändes väldigt skönt på söndagen att jag valde att åka hem och lägga mig i sängen tillsammans med Truls och en film i stället för att fortsätta med dem. 😛 I går hände vi på firman ett tag, sen åkte vi till kalle för en kaffe och så att truls o leo fick leka av sig. Vid middags dax kom mamma, pappa och Nenne. <3 David gjorde köttbullar, potatismos och brunsås. Jätte duktig, blev väldigt gott!
 
Mys i Öregrund:
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
 
Massa god tapas på Tilltugg:
Processed with VSCO with a5 preset
Lite suddigt och luddigt innan Kalle kom och hämtade mig <3
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.