Swish

Så var den här dagen slut, åkte till Gränby med lillasyster vid ca 10.30 i förmiddags. Vi satte oss på starbucks och fikade i över 3 timmar, väldigt mysigt och väääldigt efterlängtat. ❤ Sen gick vi förbi panduro, jag köpte lite nya penslar och några nya färger och sen avslutade vi med ett besök på Apoteket då en del av Dellis mediciner var slut. Vi åkte sen hem till mina älsklingar och åt lunch, skjutsade hem Nenne och blev kvar på en till fika hos mamma & pappa ❣️❤
Nu har vi precis avlutat middagen här hemma och jag har tagit en varm dusch. Ska göra lite engelska läxa med Julli sen ska vi slänga oss i sängen ?. Fredag i morgon och vi har en tid hos Auroramottagningen vid 09 men annars inget planerat.
Ni som följt mig här eller på Instagram vet ju att jag bytt ut vårat köksbord ett par gånger, från runt marmorbord till kvadratiskt betongbord till ovalt vitt bord som vi har just nu. Det här vita är utdragningsbart och mycket därför vi köpte det.. men jag tycker inte att det passar i vårat öppna kök/vardagsrummet.. jag trivdes väldigt bra med marmorbordet vi hade med det var för litet, vi är ofta många runt middagsbordet. Nu har jag designat ett eget och tror att det kommer bli väldigt bra, det blir stort, långt och i carrara marmor med svetsade stålben. Längtar så tills det kommer. ?
Processed with VSCO with a8 preset A8EA4058-6A9E-40BA-A5DA-19145125F530
Processed with VSCO with a8 preset

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.