Ta hand om dig

I annonssamarbete med Yves Rocher.

Godmorgon ?✨??‍♀️
Idag vill jag tipsa er om en hudvårds serie som jag provat. ? Anledningen till att jag älskar Yves rochers är för att väldigt många utav deras produkte är veganska och gjorda på naturliga tillsatser. Och anledningen till att alla produkter är så otroligt prisvärda är för att Yves Rocher äger hela produktionskedjan, allt görs i en liten by i Frankrike.. (ni som hängt här ett tag minns kanske när vi var och besökte den?) ???

Dag och natt creme i från serien elexir jeunesse. ?? Hjälper huden att återhämta sig och skyddar mot bla föroreningar & uv-strålar.

Sen har vi denna, Micellar Cleansing Water som tar bort smink & orenheter och detoxifieras hunden så den får en jämn och fräsch lyster. Denna har jag använt både morgon och kväll. ??

Daily Exfoliating Cleanser är en rengörande peeling som kan användas varje dag, den innehåller naturliga korn vilket ger en väldigt mild peeling. ?

och sist men inte minst, en av mina absoluta favoriter inom hela Yves rochers sortiment, Pore Clearing Charcoal Mask ????? Denna har jag tipsat om många gånger i min story. Fullkomligt älskar den. Masken är gjord av vegetabiliskt kol som absorberar talgöverskottet, avlägsnar orenheter och minskar antalet pormaskar. Jag brukar ha min på i ca 5-10 minuter ( i hela ansiktet ) sköljer sen med ljummet vatten. Huden är såååå fin efteråt.

PUSS på er

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.