Ta hand om dig

I annonssamarbete med Yves Rocher ?

Hej ??

Ni som hängt här inne med mig ett tag vet att jag under hela 2019 var ambassadör för Yves Rocher och jag är så himla glad över att få berätta att jag kommer fortsätta vara det även nu under 2020.
Ä L S K A R alla deras produkter, känns fint att få representera ett bolag som står för så mycket bra och värnar om naturen. ❤️

Idag vill jag tipsa er om den här nya serien med hudvård som innehåller ekologisk odlad chamomile från La Gacilly. Den här serien passar för känslig hud.
– Utan silikon, alkohol, parfym och mineralolja
– Vegansk formula* med över 99 % ingredienser med naturligt ursprung.

– Återvinningsbar glasburk. Återvinningsbar kartong från hållbart odlade skogar ?

Ni ser ju!!!! Älskar detta! ???

Dag/kvälls creme finns här.

Rengöringscreme finns här.

Micerelle vatten som tar bort make Up. Finns här.

Dag créme För känslig hud med synlig rodnad. Krämen återfuktar och jämnar ut huden omedelbart tack vare den gröna färgen som neutraliserar rodnad. (Det som gör den här creme så speciell är att det gröna pigmentet är av naturligt ursprung) Efter en månad känns huden starkare, mindre känslig och mindre reaktionsbenägen. Finns här.

Så, om du som jag har lätt att få röda utslag/ är känslig och torr i huden så skulle jag verkligen rekommendera att prova den här serien. (Om du gör det, skriv gärna till mig. Vill höra vad du tycker) ❤️

PUSS

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.