Tack moderjord 

Hej vänner ❤️ 
Hoppas ni haft en fin fredag? Min har varit väääldigt bra! Efter att ha sovit som en kratta ( gör alltid det när David inte är hemma ) Duni också tydligen ? hade sällskap av Jullis i sängen vilket var väldigt mysigt. Älskar när hon vill sova med mig ❤️ vilket hon alltid passar på att göra när pappsen är borta. När klockan ringde vid 07 sov både mina tjejer som små grisar och snusade gott brevid mig. Jullis och jag smög upp och medans jag tände en brasa rostade hon mackor och kokade té… japp min stora tjej. ❤️ 
Duni vaknade inte förens 08.30 Della var också seg i morse. Trötta små idag. ?❤️ 
Vi klädde på oss och gick sen ut för att möta upp Johanna och Sixten i det otroligt fina höstvädret. Älskar det! Kallt och burrigt idag men så härligt.??

Efter en timmes prommis gick vi hem och drack en kopp kaffe och lekte lite. ☕️ 
Efter det åkte vi ner till Ica och där kom det fram en så otroligt gullig tjej ❤️?? blev alldeles paff och otroligt glad. Fick så många fina ord sagda till mig, visst är det konstigt hur svårt man ibland kan ha att ta emot komplimanger? ❤️ men det gjorde hur som helst min dag lite finare. Så tack fina du för det ❤️. 
Vi åkte hem och åt lunch hos Johanna & Sixten, lekte oxh fikade. Sen åkte vi hem och gosade med Dellis och Jullis ❤️ Saknar ihjäl mig efter David! Fy bubblans vad jag aldrig kan tänka mig ett liv utan honom. Världens bästa människa. ❤️ medans Jullis var på handbollsträning gjorde jag fisktacos. 
Nu ligger vi mätta i sängen och kollar på idol, Della och Duni sover gott i sina sängar. 
I morgon kommer min älskling hem, läääängtar. Så nu ska vi kolla klart idol sen sova ? 
Puss på er! 


För er som undrat: Min tröja kommer från zara, Dunis med ??

Puss Ditte

3 kommentarer om “Tack moderjord 

  1. Ida says:

    Hej! Vad har ni för läggrutiner på Duni?
    Vad äter hon kvällstid? Någon speciell kvällsrutin innan läggning? Tid? Äter hon på natten nu? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.