Tacksam

Go kväll ❤️

Känns som att livet kom tillbaka igen i och med att snön och solen kom på besök. Såååå otroligt mysigt.
Vi har dessutom möblerat om i vårat sovrum så när vi vaknar nu ser vi rakt ut på vår baksida.. bland tallar och snö. Så fint. ?☃️❄️?⛄️ Vilket gör att starten på dagen blir magisk.

Redan i går kväll började Duni fråga om när Ella och Nanette skulle komma. Jag förklarade att först måste vi sova och äta frukost sen kommer dom.
När hon vaknade i morse tittad hon upp och ut och sa ” Oj mamma titta? Snö idag igen. Hmm kommer Ella nu? ” ?❤️
Så idag har vi lekt, bakat pepparkakor och bara myst. ❤️

Mot eftermiddagen gick vi ut på baksidan, fångade de sista strålarna från solen och gick en härlig promenad i skogen. Så otroligt fint ute nu. Som att kliva rakt in i Narnia. ?

Snökrig ☃️❄️?

Min älsklings människa på den här jorden.. hur fin får man bli?! Tänk att det blev just vi, att vi har tre barn och en bomullsbjörn tillsammans. ❤️??
Tacksam för dagar som dessa. Della mådde dessutom lite bättre idag, ingen feber men väldigt mycket slem och så sov hon sig nästen igenom hela dagen.. vila och kärlek = bästa medicinen. ❤️

Nu sover mina minsta älsklingar. David har precis tänt en brasa, Gösta ligger med sitt huvud på min mage och jullis ligger bredvid mig i soffan. Vi ska kolla på Home Alone 2. ? Sen ska jag slå in adventspaketen till tjejerna och hänga upp i deras rum. ❤️ I morgon är det ju första advent. MYS!

PUSS på er

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.