Ditte Svanfeldt

Tacksam

2019.11.30

Kategori: Blogg

Go kväll ❤️

Känns som att livet kom tillbaka igen i och med att snön och solen kom på besök. Såååå otroligt mysigt.
Vi har dessutom möblerat om i vårat sovrum så när vi vaknar nu ser vi rakt ut på vår baksida.. bland tallar och snö. Så fint. ?☃️❄️?⛄️ Vilket gör att starten på dagen blir magisk.

Redan i går kväll började Duni fråga om när Ella och Nanette skulle komma. Jag förklarade att först måste vi sova och äta frukost sen kommer dom.
När hon vaknade i morse tittad hon upp och ut och sa ” Oj mamma titta? Snö idag igen. Hmm kommer Ella nu? ” ?❤️
Så idag har vi lekt, bakat pepparkakor och bara myst. ❤️

Mot eftermiddagen gick vi ut på baksidan, fångade de sista strålarna från solen och gick en härlig promenad i skogen. Så otroligt fint ute nu. Som att kliva rakt in i Narnia. ?

Snökrig ☃️❄️?

Min älsklings människa på den här jorden.. hur fin får man bli?! Tänk att det blev just vi, att vi har tre barn och en bomullsbjörn tillsammans. ❤️??
Tacksam för dagar som dessa. Della mådde dessutom lite bättre idag, ingen feber men väldigt mycket slem och så sov hon sig nästen igenom hela dagen.. vila och kärlek = bästa medicinen. ❤️

Nu sover mina minsta älsklingar. David har precis tänt en brasa, Gösta ligger med sitt huvud på min mage och jullis ligger bredvid mig i soffan. Vi ska kolla på Home Alone 2. ? Sen ska jag slå in adventspaketen till tjejerna och hänga upp i deras rum. ❤️ I morgon är det ju första advent. MYS!

PUSS på er

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Ditte på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot