Tapas och masssssa myror

Hello ❤️
Känns alltid så tomt på måndag morgon, varken Jullis eller David är hemma.. så jag och Duni åt frukost själva i morse.

Hon älskar äggröra som ni kan se ??
Och favoritsysslan är fortfarande att plocka mina blommor på vardagsrumsbordet.

Vilken helg vi haft, varit ute i solen från morgon till kväll. Trallen tar form mer och mer och snart kan jag nästan se ljuset i tunneln.
Idag ska vi åka och kolla på material till matbordet ute.. ja tanken är att vi bygget ett själva, jag vill ha ett långt, ca 3 meter så att man får plats många ?
I går kväll åt vi tapas och halloumisallad. Alla mina tjejer hjälpte pappan i köket ?

Vi har fått myrinvation! URk! Svarta små myror som är precis överallt.. så när alla somnat la vi ut små giftdosor på de värsta ställena.. hoppas det hjälper. Har ni något bra husmorsknep?
Nu ska vi ut på prommis med Della ❤️ mysigt! Det har regnat hela morgonen.. det behövdes verkligen. Men nu är det uppehåll så då passar vi på att gå ut.

Puss Ditte

8 kommentarer om “Tapas och masssssa myror

 1. Linda says:

  Hej! Tack för en superhärlig blogg, har fått mycket bra inspiration av dig och kärleken till din familj märks verkligen. Vi har myrinvation varje år, kallar dem våra husdjur. Kommer i mars och flyttar i september. Det viktigaste är att hålla rent, brukar torka ordentligt överallt med såpa,det hjälper lite grann. I maj brukar de bli äckligt många och då använder vi Anticimex myrdosor, det enda som verkligen hjälp oss. Man får dem gratis hemskickade om msn har deras husförsäkring.

 2. Annelie says:

  Hört att man kan hälla ut fun light saft där de går in ,, något ämne de i saften som tar död på dem ??har dock inte prövat själv .. lycka till

 3. Therese says:

  Vi köpte Myrr myrdosor i helgen då vi också haft invasion av svartmyror. Idag såg det ut som ett massmord på diskbänken men problemet verkar vara löst då antalet nu levande är minimalt. Så för oss har dessa funkat klockrent.

 4. Sandra says:

  Kanel gillar de inte men effektivast är att sätta ur massor av myrdosor och hitta boet de kommer ifrån och sätta medel även där.
  Städa överallt och inga smulor någonstans som lockar in de.
  Har ni Länsförsäkringar som försäkringsbolag så kontakta Anticimex så skickar de hem myrdosor gratis.

 5. Caroline Eriksson says:

  Hej Ditte! Tips mot myror: Hårspray!!! Räddade en semester i Tunisien där vi tog det vi hade och såg hela myrkolonin vända (signalerade till varandra)…. Provade på jobbet härom veckan också. Sprayade där det verkade myllra mest och dagen efter var de borta. Kram från Linus ♥️?

 6. Tessie says:

  Vi hade problem med myror på vår uteplats förra sommaren, de kom även in i köket tillslut. Vi hällde ett streck med kanel precis utanför verandadörren och då hittade de inte in längre. Kanelen förvirrar dem, så de inte hittar sina gamla spår. Det funkade toppen och nu i år har vi knappt sett en enda myra på hela uteplatsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.