TerrorDitte

Klockan ringde 04.00 i natt, då hade Duni för säkerhetsskull varit vaken från 02 redan ??. Nanette kom och hämtade oss och skjutsade oss ut till Arlanda ❤️ världens bästa.
Väl framme gick allt väldigt smidigt, vi fick gå före i alla köer ? Men sen när vi skulle gå igenom kontrollen så pep jag.. en kontrollant kom och drog med någon stav över mina händer och fötter, en till kontrollant kom och en till.. gjorde samma sak 3 gånger och sen bad de mig kliva åt sidan medans de ringer polisen. ?? herregud snacka stresspåslag när de säger att jag utsöndrar bombmedel. ? David blev arg och skulle såklart diskutera med chefen som också kom. När poliserna väl kom sen så kollade han bara mitt pass och log snällt och sa ” har du möjligtvis använt någon creme eller rengöring nu på morgonen ” Jaaa såklart.. gör man ju varje morgon. “Ah då är det nog det som ger utslag, vi ber om ursäkt ni kan gå vidare. Trevlig resa. ”
What the fuck… så himla typiskt att det ska hända just mig också sol redan är skit rädd för att flyga. ? Nu sitter vi på planet, Duni har sovit i min famn sen vi lyfte ? så himla skönt! Mina lilla älskling.


Nu är vi framme och Duni sov heeeela flygresan ??❤️ sitter på bussen och väntar på att få åka till hotellet. Sååååå skönt att vara framme ???☀️

Puss Ditte

7 kommentarer om “TerrorDitte

  1. Nina says:

    Ha en riktigt skön och härlig semester. Hoppas att ni kan koppla av och njuta. Det är ni värda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.