Testat MultiGyn och MultiMam

Fick hem dessa under graviditeten och kan verkligen rekommendera dom! Krämen för brösten gör verkligen susen! Det gjorde så ont första dygnen efter en hel del snuttande och då hjälpte den väldigt bra! Smörjer några gånger varje dag för att slippa sprickor osv. Samma sak med kompresserna till underlivet, på sjukhuset fick man isbindor, men dom här har varit till stor hjälp hemma. ?? Första dagen idag som jag börjar känna mig som mig själv igen ( i kroppen ) såååå skön känsla!!! Magen har nästan helt försvunnit och jag kan röra mig som förut. Ser fram i mot att börja träna sen, har längtat efter yogan väldigt mycket.
Här kan du läsa mer om Multi-Mam!
Och här kan du läsa mer om kompresser.
Processed with VSCO with a8 preset
Processed with VSCO with a8 preset
Processed with VSCO with a8 preset
 

Puss Ditte

2 kommentarer om “Testat MultiGyn och MultiMam

 1. Ulrica says:

  Hej!
  Härliga bilder på Della och Duni i tidigare inlägg!
  Vilken typ av yoga göra du? Yogar du hemma eller rekommenderar du nått ställe? Vilken typ av träning brukade du göra innan du var gravid? Hade du PT då? Vill få lite inspo:)
  Har ni några planer på Valborg? Ha en trevlig helg!
  Kram

  • dittesvanfeldt says:

   Hej ☺️
   Jag gjorde Yinyoga när jag yogade, då gjorde jag gick jag på pass nere på gymmet där vi bor. Där gick jag även på corepass och pilatespass, min Pt gjorde schema till mig som är utformat efter vad jag vill få ut av min träning. Mycket rörelse och fokus på småmuskler för att bygga stabilitet osv..
   ska börja nu nästa vecka att ta tag i träningen igen ☺️ Kan skriva ett inlägg om det då ☺️
   Vi ska bara umgås med vänner, grilla och kanske ta en prommis till brasan här i närheten. Vad har du för planer?
   Kramar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.