Ditte Svanfeldt

Tidigare inflytt

2015.10.25

Kategori: Okategoriserade

Hade så mycket energi efter mötet i nya huset i torsdags, de gamla ägarna är verkligen helt underbara! Tycker så mycket om dem vilket gör att det känns ännu bättre att få flytta in i “deras” hus. Medans David gick runt och berättade planer för kommunen och Maria och Linda (Dellas kontakter från Hab) så gick jag runt med Karin som visade mig alla blommor och träd runt om i trädgården, allt är inhandlat från Zetas trädgård.. bara det lixom 😀 Vi kommer få ett körsbärsträd, ett plommonträd, amerikanska blåbärsbuskar, smultron, vinbär, fläder m.m. Vi har en vinterros som är enorm precis vid entrén och en jätte stor Magnoliabuske på tomten, tror i jag blev glad? Längtar såååå mycket nu och vi fick bästa nyheten, att vi ska få flytta in redan i december istället för i Januari. Lycka.

Vi fick jätte mycket bra respons från både kommunen och hab, vi har ju verkligen letat sen Della föddes efter ett hus som kan vara bra för just hennes behov, med allt som kommer med henne.. det har vi verkligen gjort nu, kommer att behövas fixas lite saker men i det stora hela så är det perfekt för våran familj, stora öppna ytor, trall runt hela huset så hon kan vara med överallt även ute och så en egen avdelning i huset där hon kan få lugn och ro <3

Lämnade mötet med ett glatt pirr i magen och en väldigt bra känsla, åkte in till CC och gjorde det som behövdes för dagen på jobbet. Sen vidare till lilla mormor, vi åt lunch tillsammans på Hambergs fisk och gick sen vi en sväng på stan. Mormor hittade jätte fina skor och jag hittade en lampa till nya vardagsrummet. Sen tog vi en paus på Guntherska konditoriet. <3 Riktig toppen dag helt enkelt.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Ditte på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for dittesvanfeldt is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot