Tilde Fröling och Carin da Silva

God morgon vänner 🙂
I söndags fick jag ett meddelande utav Carin, hon undrade om jag ville vara med i ett avsnitt utav deras Podcast “fröling och da silva” Såklart vill jag det, älskar deras pod! Så i morgon ska jag åka in till sthlm och spela in ett avsnitt tillsammans med dom. Jätte pirrig men det ska bli så kul! SÅÅÅÅ nu skulle vi vilja ha eran hjälp med att ställa frågor, vad vill ni veta om mig? Skriv gärna i kommentar fältet ( det är öppet för alla nu ) så svarar jag på dom i morgon i poden.
Puss och kram <3

 

Puss Ditte

8 kommentarer om “Tilde Fröling och Carin da Silva

 1. Matilda says:

  Hej o tack för ett inspirerande sätt att vara – du verkar så fin o genomgod o även mycket klok!
  Jag undrar om du kan berätta om er familjs resa. Tex hur o var träffades du o David? Var Jouline planerad? (För om jag fattat det rätt var du rättså ung när hon kom?). Vad är det bästa med David? Hur var det när Della kom? Etc
  Så spännande o intressant att höra om olika familjers “resor”, tycker jag. Hoppas du skulle vilja berätta om detta!
  Stor kram

 2. Matilda says:

  Hej o tack för ett inspirerande sätt att vara – du verkar så fin o genomgod o även mycket klok!
  Jag undrar om du kan berätta om er familjs resa. Tex hur o var träffades du o David? Var Jouline planerad? (För om jag fattat det rätt var du rättså ung när hon kom?). Vad är det bästa med David? Hur var det när Della kom? Etc
  Så spännande o intressant att höra om olika familjers “resor”, tycker jag. Hoppas du skulle vilja berätta om detta!
  Stor kram

 3. Jenny says:

  Är så glad att jag hittade din blogg och din instagram!
  Vilken familj du har❤️ Skrev en liten fråga på instagram.
  Massor med kramar och tack för att du delar med dig!

 4. Jenny says:

  Är så glad att jag hittade din blogg och din instagram!
  Vilken familj du har❤️ Skrev en liten fråga på instagram.
  Massor med kramar och tack för att du delar med dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.