Till fest och till vardag

I annonssamarbete med Afound
Hej finisar ❣️
Jag fick äran att vara med i en intervju hos Afound som ni kan läsa, där pratar jag om vikten av sköna festkläder till barnen och mina köksfavoriter.
Barnkläder finns det ju gott om, men i bland tycker jag inte att man tänkt på att fint också kan vara skönt. Tex så är en söt kjol och en skönt kollage tröja eller en stickad mjuk tröja väldigt fint tillsammans om man ska på födelsedagskalas eller fest. Hur tänker ni kring festkläder till er själva samt barnen?
Känner ni till Afound ? Där kan ni hitta super fina kläder och inredningsprylar till ett toppen bra pris. Duni & Jullis barnkläder hittar ni bla HÄR , även köksredskapen de använder nedan när de bakar. ???

Vi hänger mycket i köket, vårat kök och vardagsrum Sitter ju ihop så det bli automatiskt mycket häng där.. alla tillsammans. Älskar att man kan vara med även om man är den som lagar maten. Köksfavoriter jag inte kan klara mig utan tipsar jag också om i artikeln (jag gav även lite tips på hur en “perfekt” instagram frukost kan se ut.)

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.