Till sommarens alla festligheter

I stolt samarbete med Cubus.
Sommaren kom tidigt i år, blir så glad över att se alla så bruna och fräscha ? framförallt lyckliga. Tänk vad solen gör med oss. Sommar är ju allt som oftast lika med massa festligheter ☀? Så jag har valt ut mina bästa fest outfits till mig och tjejerna, allt från Cubus senaste sortiment.
Eftersom att vi alla är fryslortar så har jag tänkt på att välja fina tjocktröjor som man kan slänga på sig till kvällen när solen gått ner. ❤
Dessutom har jag försökt matcha så mycket som möjligt ? älskar ju det. Att vi kan bära nästan lika.
Älskar det småblommiga mönstret på min klänning, matchar finfint med Jullis och Dellas topp och kjol. ?? : Joulines och Dellas kjolar ( klicka här ) Joulines och Dellas toppar ( klicka här ) Dunis klänning ( klicka här ) Min klänning ( klicka här )


Vitt, vitt, vitt. Min favorit färg under sommaren när man är sådär fint brun. ❤
Min klänning ( klicka här ) Min tröja ( klicka här ) Dunis Set ( klicka här ) Dunis kofta ( klicka här ) Davids skjorta ( klicka här ) Davids shorts ( Klicka här ) Joulines och Dellas klänningar ( klicka här ) Joulines tröja ( klicka här ) Dellas tröja ( klicka här ) 
Gult, blott, vitt. Somriga färger ??☀ Väldigt fint att ha en oversize blus i linne ner stoppad i kjol med spets. En favorit hos mig.
Joulines kjol ( klicka här ) Joulines topp ( klicka här ) Dunis klänning ( klicka här ) Min skjorta ( klicka här ) Min kjol ( klicka här ) Davids skjorta ( klicka här ) Davids shorts ( klicka här )


 
Det är min fina vän Malin som tagit alla fantastiska bilder. Världens bästa är hon!

Puss Ditte

5 kommentarer om “Till sommarens alla festligheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.