Tillbaka till rutiner

Duni började föris i torsdags.. vilket är lika med lite mer rutiner. Idag har varit en dålig, mörk dag för mig. Så ledsen, tung i hela kroppen. Har legat i sängen och planerat inköpslista för veckans mat. Typ bland det tråkigaste jag vet men skönt när det är gjort.

Regn varvat med sol.. jag myste i stor kofta från Marlene Birger (har stl L) 🤎

I morgon har vi inga planer, vi ska handla inför veckan och köpa nytt duschmunstycke till duschen. Tar dagarna som de kommer.. på kvällen ska jag hem till Bella och äta middag med henne & hennes mamma och min mamma. Ska bli väldigt väldigt mysigt. 🤍🙏🏻

Har precis varit ute med Gösta och Ture på en kvällspromenad. Hann hem precis innan himlen öppnade sig.

Puss Ditte

En kommentar om “Tillbaka till rutiner

  1. Maja says:

    Vill bara skicka en stor varm KRAM till dig 🤍 och säga att jag älskar att läsa din blogg, Instagram inlägg och stories🤍 glöm inte att du är fantastisk🤍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.