Tillbaka till rutiner

Hej fina ni. Har landat lite i överraskningen förra helgen.. men tror på riktigt att det kommer ta ett tag för mig att smälta det hela. Min fina man, som lyckats fixa och ordna upp det hela, och mina älskade vänner och familj. På riktigt. Lyckliga mig som har er.

I tisdags började Duni på förskolan igen, hon var lite skeptisk först men jag stannade kvar och åt frukt tillsammans med henne och alla barnen. Alla var så välkomnande och fina mot henne. Två av hennes vänner kom och gav henne spadar och traktorer och ville leka med henne i sandlådan. Hon fortsatte ” mamma följa med sandlodan !?” Men efter ett tag sa hon ” mamma komma sen. ” så då kunde jag pussa hejdå och åka.

David hämtade henne på eftermiddagen och när hon öppnade dörren ropade hon ” maaammmmaa har du haft en bra dag idag ? ” ?❤️ Min omtänksamma lilla älskling.

I morse skyndade hon sig till hallen och sa ”oka förskolan” Så nu är vi inne i de vanliga rutinerna igen. Ganska skönt tror jag att alla tycker. Även om ledigheten tillsammans är något alldeles extra.

Idag invigde Duni duschen. Fick helt klart godkänt även om hon tyckte det var lite läskigt att det kom droppar från taket i bland. ??

Käääär i vårat nya badrum. ???

Nej nu ska jag fortsätta att kolla på stranger things tillsammans med Jullis.

Puss på er ❣️

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.