Tisdag

Räknar timmarn här, varje minut känns som något stort och väldigt bra. Bebis är kvar i magen ?????? Och idag kom mickis hit, så efter ctg kurva och frukost fick vi åka ner på stan för att fika och äta lunch. Så härligt med den friska luften, sol och krispigt ute idag. Skönt att få se något annat än sjukhuset väggar. Är dock väldigt trött och orkade inte så mycket mer än det så vi fortsatte att fika och mysa här inne på rummet istället. Så himla värdefullt med lite ny energi hemifrån. ❤
Nu ska jag försöka sova lite ( blev ingen sömn alls inatt ) ikväll ska vi försöka hitta någon bra film att se, kom gärna med tips det blir väldigt långtråkigt snabbt här trots att David är väldigt bra på att få mig att skratta ?❤.
0CC4AEA8-73CB-4BE9-B1A3-84EF410D1BBB F8AE7402-D7E3-4FC0-A8BA-F771C5B749D7
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Puss Ditte

13 kommentarer om “Tisdag

 1. Malin says:

  Hej?
  Filmtips:
  Om ni inte sett filmerna om Avd Q, så se dem. Det har gjorts tre stycken. Fasanjägaren, Kvinnan i rummet och den tredje och sista heter Flaskpost från P.
  Riktigt bra & Spännande??
  Lycka till??

 2. Therese says:

  Vad skönt att bebis stannar i magen lite till ???! Varje dag en bonus!
  Bad moms är ganska rolig film faktiskt om man vill se en chick flick ?, annars är den nya Jason Bornfilmen väldigt bra ???! Ni kanske har sett båda men om inte ?!
  Stort lycka till!!!
  Kramar ??

 3. Ida says:

  Vad skönt att bäbis stannar inne i kulan ? Jag skulle rekommendera er att se Spy (2013).. den är rolig, spot on och en ny typ av film tycker jag! Och har ni inte sett serien SKAM kan ni mycket väl roa er med det!
  Lycka till med allt ?

 4. Therese says:

  The Choice är mitt filmtips! En helt underbar film enligt mig.
  Håller tummarna för att bebis stannar många fler dagar.
  Kram

 5. Susanna says:

  Åh! Hur kommer det sig att ni inte för åka hem riktigt än?
  Hoppas allt fortsätter stt gå sakta uppåt igen!❤️❤️❤️

  • dittesvanfeldt says:

   De har inte plats på neonatalvården i Uppsala därför ligger vi här. Kram ❤❤

 6. Maria says:

  Du är i mina trakter och om du orkar och är på stan igen så kan jag rekommendera dig världens bästa skoaffär – Twilight skoboutique. Här får du uppleva service utöver det vanliga och coola skor som inte alla har.
  Önskar er stort lycka till med bebisen och att den stannar i magen ett tag till. Har själv fått 2 barn på Falu lasarett och har haft två fantastiska barnmorskor.

   • Maria says:

    Åsgatans bröd på Åsgatan har gitt fikabröd- de har Bagarstuga med trädgårds servering på sommaren vid Gruvan men under vintern i centrum. Lunch på Smak. Mysig barn och inredningsaffär nere vid ån. Må bäst- kram

 7. Sandra says:

  Ett tips för att fördriva tid, hitta en bra serie. This is us, Empire, shades of Blue, girlfriends guide to Divorce är några tips. 🙂

  • dittesvanfeldt says:

   Tack ?? Alltid bra med nya tips!! Känns som vi kollat på allt som finns redan.. men nu har vi lite nytt att se ? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.