Tisdag

God morgon från zombiiie mamman ????. Tror liten är inne i en “växa” period.. äter mest hela tiden! I natt har vi varit uppe varannan timme hon och jag, tack och lov så somnar hon väldigt nöjd efter varje måltid ❤️.
Den här veckan bjuder på en hel del blandade saker..
Idag: Ska vi till bvc, inget annat inplanerat och tur är det.. blir mycket kaffe och mysigt häng hemma! Ska bli kul att se om hon vuxit något sen sist vi var där, det känns verkligen så!
Onsdag: Jag, Duni och Jullis ska smygfira in sommaren med Lindex på deras Kids riviera event ☀️??. David åker till Tyskland och kommer hem sent torsdag kväll, lite smått stressad över det men jag vet att det kommer gå bra.. har ju fixat en hel vecka själv med Jullis och Della när de var små och Della dessutom skulle ha mat och mediciner varannan timme plus var uppkopplad på syrgas hela tiden.. ??❤️.
Torsdag: Pressfrukost för nya Newbie butiken i Stockholm och sen ett möte bokat på förmiddagen (mer om det senare).
Fredag: Della ska få botox behandling i höfterna, hua.. inge kul alls, men bra. Får alltid förbereda mig mentalt innan dessa besök. David följer också med som tur är. Han är mer sansad och lugn, jag blir så blödig så fort vi är där. På eftermiddagen kommer Anna och Henke. ❤️
Helgen tar vi lite som den kommer.. försöker att inte planera in så mycket nu när jag är virrig i huvet redan som det är ?.
Hur ser eran vecka ut? Berätta gärna ?☀️
 
Processed with VSCO with a8 preset
Processed with VSCO with a8 preset
Processed with VSCO with a8 preset

Puss Ditte

3 kommentarer om “Tisdag

 1. Cissi says:

  Låter som en bra vecka för er. Inte för mycket planer men ändå något som gör att man kommer “iväg” en sväng.
  Jag ska boa hemma och längta efter lite saker som är beställda till mitt lilla Pyre i magen, ungefär 30 dagar kvar till bf?. Vart tar tiden vägen?!
  Hoppas det går bra för Della på fredag och försök att njut, precis som ni verkar göra❤️

 2. Grace says:

  Fullt upp låter det som ni har . Kommer gå säkert bra med Della fast det är tufft för dig.
  Här blir det jobb imorgon , torsdag blir det besök hos hematalogerna för vår dotter som är två år och fredag blir det jobb sen fredagsmys.
  Helgen blir det mys med familjen hoppas bara vädret blir varmare tills dess.
  Önskar dig en fin vecka
  Styrkekram

 3. Mickis says:

  Så mysig vecka ❤️ Älskar event, och vilken lyx att kunna ta med ungarna också. Supermysigt!
  Här blir det sminkevent i kväll med en väninna, förhoppningsvis inhandling av sänggavel och trädgårdsmöbler på torsdag och så lunch + middag och vin i Oslo för en kollega som slutar på fredag ? där någonstans emellan ska jag klämma in övning med min sånggrupp… ? känns som att veckorna går SÅ fort och att man knappt hinner sitta ner ibland, haha.
  Kos deg masse med ny bebis, kramar från Norge ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.