Tisdag och skolavslutning

Vilken dag det blev! helt underbart och solen, tack för att du valde att stanna hela dagen. Jag har farit runt som en tok hela dagen 😛 bakat marängtoårta i morse och sen handlat mat och dricka till kvällen. Mamma bjöd mig på lunch och efter det satte jag mig i solen en stund ooch njöt. Nanette kom dit och sen åkte vi hem hit och fixade det sista. Mormor, morfar, bella, bengt, carina, mamma, nenne, jag, david och nanette gick tillsammans till skolan ( min älskade papps är i New york på jobb så han kunde inte vara med ) Dom var så fina alla barn och så glada, Jouline stod där och sjöng enda nerifrån tårna, så stolta vi är över henne, våra fina <3 Hon fick fina bommor av nanette och bella och efter att tal och sånger gick vi hem för att äta mat och fika. Ann-sofie och göran kom också lagom till fikan 🙂
Nu ligger vi alla i sängen, tacksam för en väldigt fin dag med massa nära och kära <3
 
 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.