Tomtenissa

Hej ❣️
Snart dax för luciatåg för två utav tre barn i den här familjen. ❤️ Dunis första, hon kommer vara en liten tomtenissa ?? så söt. Hon älskar klänningen, den ska helst vara på hela tiden fram tills det är dax. Jag är så pirrig inför den dagen, ska bli så mysigt. De är ju så otroligt söta.

Della kommer också gå lucia tåg på sin skola, vilket jag ser sååååå mycket fram i mot. Känns typ overkligt. Det är så stort. ??❤️?? Hon kommer få vara lucia. Kan ni tänka er hur fin? ? Mamma & pappa kommer också följa med och titta, så efteråt stannar vi med hennes klass och fikar. ❣️ så så sååå glad över att det blev såhär bra med skolan för henne. En stor lättnad.
Får ni vara med på era barns luciatåg? ❤️

Puss Ditte

4 kommentarer om “Tomtenissa

 1. Nalleh says:

  Inget luciatåg i vinter men ser redan fram emot lin lilla tjejs lucia tåg nästa år på förskolan ? Man blir så oerhört taggad på framtiden och deras framtid när man har barn ☃️❄️

 2. estyled says:

  Nej, inte längre tyvärr.. Mina barns förskola (tjejerna är 5år och snart 3år) hade en stor gemensam sångstund för alla barn OCH föräldrar tillsammans förra året. Men i år får vi tyvärr inte vara med alls. Barnen kommer dock ha luciatåg själva (utklädda om dom vill såklart) som kommer filmas – som vi sedan får se vid ett annat tillfälle när förskolan bjuder in för vintermingel. Känns lite sorgligt, det är ju så mysigt att få gå på annars..

 3. Tessie says:

  SÅ söt! Har också den julklänningen, min äldsta dotter hade den sin första jul och nu får lillasyster ha den i år 😀

 4. Carro says:

  Vilken söt tomtenissa ??❤ Och så roligt för Della ? Åh älskar verkligen att se barnens luciatåg ? Min äldsta som går i fyran får vi dock tyvärr inte se, dom har bara för eleverna på skolan då det inte finns plats för allas föräldrar och familjer ? Men förra året hade jag tur för då lussade sonens klass på mitt jobb (äldreboende) så då fick jag se det där ? Mina små som går på förskolan har sitt luciatåg utomhus, det brukar vara så himla fint på eftermiddagen när det börjar bli mörkt. Dom hade inne ett år men då bröt magsjukan ut så i princip alla föräldrar, barn och personal blev sjuka ? så efter det är dom alltid utomhus.. Dom lussar också på mitt jobb så jag har turen att få se dom två gånger ? I år ska även vi i personalen överraska dom boende med ett luciatåg så det blir ju spännande ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.