Topp 11 bästa med hösten

1. Skolan/förskolan börjar vilket är betyder tillbaka till alla rutiner! Vi mår bra utav rutiner, stora som små.

2. Alla mysiga höstkläder och skor. Det här är min favorit årstid när det kommer till kläder. Stort, stickat, mysiga halsdukar, Cashmere från topp till tå & raggisar!!! Äntligen kan man börja använda raggsockor ?

3. Vädret, naturen tilltalar mig väldigt mycket under hösten. Alla färger och den krispiga härliga luften.

4. Plocka svamp i skogen! Ut med er ??

5. Alla serier som återigen börjar.

6. Dax att fylla på förrådet med stearinljus!!! Så mysigt när det börjar bli mörk och man får ta fram alla ljuslyktor och tända ljus och dricka en kopp te uppkurad i soffan.

7. Hösten är en nystart tycker jag, man har laddat batterier under ledighet och sommar.. jag får alltid ett sug av att fixa mysigt hemma när hösten närmar sig. Kanske för att man kommer att tillbringa mer tid inne.

8. Långa varma duschar efter en härlig höstpromenad.

9. Läsa en bra bok.

10. Sätt er och planera in massa roligt inför vintern! ( det måste jag göra för inte gå in i total vinter Depp ? ) är inget större fan av den otroligt lååånga vintern vi har här i Sverige.

11. Spela sällskapsspel.

Puss Ditte

En kommentar om “Topp 11 bästa med hösten

  1. Annika says:

    Så bra lista! Jag älskar hösten, min absoluta favorit årstid, men vintern är som du säger…lååång. Bor i skåne och här är det knappt snö heller. grått murrigt och mörkt. Men först ska jag njuta av hösten. Längtar också efter tända ljus och gossiga tröjor =) HOppas du får en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.