Torsdag och långledigt

Vaknade redan vid 06 i morse utav att solen letade sig in genom fönstrena. Älskar att vakna så. Mina älsklingar sover fortfarande, fast nu hörde jag små fotsteg utanför vårat rum. Japp Jullis är vaken, då kan jag också gå upp. Vi ska äta frukost i solen, så himla mysigt att få långledigt med hela familjen hemma <3 Inga planer alls, vi tar dagen som den kommer. 

Igår var en väldigt grå dag ute, regnade nästan hela dagen. Mysigt tycker jag men man blir så trött. Var på gränby med mickis och fixade lite saker, sen hämtade jag hem en glad Della <3 Sen kom Malin på en snabb kaffe, vi fotade lite. Himla fint häng trots att det blev en kortis. Sen åkte jag och Jullis hem till Sofia och Tom för att fika och kolla in deras nya hem. Så himla fint och jag är så glad att de flyttat närmre 🙂 Hem igen och laga middag, sen in till stan för att möta upp Nanette. Åkte hem igen lagom till sveriges yngsta mäster kock, våran favvo tjej åkte ut. Himlen var magisk igår! såg ni den? Helt otroligt fin! 

Justja ett litet fikonträd fick följa med mig hem igår, så fint och bladen är så luddiga och mjuka. 

Hoppas ni får en toppen dag! 

kram

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.