Travel time

Vet ni, jag har bokat något väldigt väldigt mysigt till mig och David. En mini tripp, bara han och jag tillsammans. Vi kommer behöva köra ganska långt men åh vad jag kommer njuta av varje sekund, att få sitta i bilen och åka längst vattnet i sommaren genom Sverige tillsammans med honom. Tänker inte avslöja riktigt än vart vi ska men det kommer bli vääääldigt härligt.

Det här med att resa är dock inte min starkaste sida 😛 Jag är feg.. Blev det när jag fick Della. Jag blir kallsvettig av bara tanken på att flyga, är överbeskyddande på både Jouline och Della och inget annat än det bästa duger till mina barn.. Jag tycker inte alls om tanken på att resa till andra länder bara jag David och julli..  Tycker inte ens om att åka längre sträckor i Sverige utan att hela familjen är samlad, vilket inte bli så ofta längre.. Då det blir ett väldigt projekt att ta med Della pga av alla dagsrutiner som är livsviktiga för henne. Så alltid när jag sätter mig i en bil och vi 4 inte är samlad trupp så ber jag vänligt men bestämt den som kör att köra väldigt försiktigt.
Vi åkte till Grekland för 2 somrar sen och det gick hur bra som helst.. Men endå, jag tycker det är jobbigt. Och önskar så att livet såg annorlunda ut just vid dessa tillfällen.. Att livet skulle kunna vara så enkelt som att få åka alla vi 4, bara vi ensamma tillsammans någonstans. Så är det inte och jag försöker att acceptera det även om det gör ont.
Dock så ska den här resan bli väldigt underbar och jag ser så fram i mot det. Vi behöver den, bara han och jag. <3 På Tisdag åker vi och jag längtar massor, faktiskt. Trots lite blandade känslor i mamma hjärtat.
vsco-photo-1 44

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.