Trots sjukdom så…

Hej fina ni ❤️
Så var det söndag igen. Så pepp på ny vecka, massa skoj som händer. Hoppas bara Duni kommer känns sig bättre.. i morgon får hon vara hemma i varje fall.
I fredags så var vi bara hemma, la oss tidigt och kollade på en film. ?? väldigt skönt.

I går var vi ute i det fina vädret. Duni och Jullis bakade kladdkaka.

Till kvällen kom Niklas, vi satt länge och pratade i soffan. Lite senare kom Nenne också ❤️❤️❤️ Vi spelade med andra ord och speak out ?? så kul.

Det bleeev alldeles för sent ? vilket har känts idag.. dom åkte hem vid 02.30, men vi hade väldigt roligt. ❤️❤️
Idag, söndag.. vi låg lääänge i sängen. Tack lilla fjun för att du gärna kollar på lite film innan du går upp och startar dagen. ??❤️? speciellt när mamma och pappa är tröttmössor. Davids och Dunis hosta är fortfarande så jäkla dålig.. i går började dessutom min hals att ge vika. Tappade nästa rösten, så träffen med mormor och morfar fick ställas in. Vill inte att de ska bli smittade ?❤️
Efter frukosten fick vi kaffesällis av Åsa och Jocke ❤️ vi hängde i soffan tillsammans halva dagen. När det var dax för Duni att sova gick vi en promenad i det magiska härliga vädret! Älskar!! Ville inte gå in. ??☀️ Jag och Åsa pratade länge om en ledarskaps kurs hon går nu, där man bla fick ställa sig fråga om hur andra ser en som person och hur man själv ser sig som person… stämmer de två ihop? Osv… väldigt intressant! Kändes som att vi kunnat prata om det i flera timmar.
Nu ligger vi i sängen, Duni och jag duschade tillsammans, nu har hon ätit välling och sover redan.. David och Jullis kollar film tillsammans i soffan.. tror dock att jag stannar här. Känns som att jag också kommer somna tidigt ikväll. ??
Hoppas ni haft en mysig helg ❣️

Puss Ditte

En kommentar om “Trots sjukdom så…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.