Trött tröttare tröttast

Hello, haft en lugn dag idag.. Jouline har mest lekt med Siri.. de leker fortfarande och ska sova över ☺️ Just nu har de konsert i Joulines rum.. ?????
Lunchade med min bästa Nanette idag, sen åkte jag till Ica och Apoteket.. hem och duka upp fika och koka té och sen kom Johanna för mys i soffan. ❤️ Längesen vi sågs och väldigt roligt att ha massa att prata om.
Min moderkaka ligger i fram på magen vilket gör att jag har lite svårare att känna bebisens sparkar och buffar beroenden på hur den ligger.. jag brukar i varjefall alltid känna något någon gång under dagen men när jag inte gör det så blir jag orolig på en gång.. jätte jobbigt och jag försöker verkligen att inte få panik. Det håller i ett dygn sen smsar jag min barnmorska i panik och ber om att få komma så fort hon har tid för att lyssna på hjärtat och rörelser. Känner mig så jobbig, idag var en sån dag.. men hon är verkligen bäst! Så glad över att ha en sån bra och lyhörd barnmorska. Hon har dessutom följt våra resor i tidigare graviditeter så hon vet varför jag är som jag är. Nu har vi bokat in så jag ska få komma en gång i veckan för att slippa den värsta oron, det känns skönt.
Åkte hem efter det och började göra sparris risotto, David och Nenne kom och gjorde mig sällis ❤️❤️ Nu sitter vi framför tvn och har tänt en brasa. Snart dax att gå och lägga sig, är vråltrött!!! Fick bästa pakete idag!!! Så tacksam över allt fint som skickas just nu ??? Denna kommer jag verkligen ha nytta utav! Både nu och sen när bebis är här.
IMG_4099 IMG_4100 IMG_4101

Puss Ditte

2 kommentarer om “Trött tröttare tröttast

  1. Ida says:

    Grattis till graviditeten! Och vet du vad, man SKA kolla upp det om man är orolig. Man ska inte ens behöva hålla igen ett dygn. Så fortsätt att lyssna på dig sjäv och din egen magkänsla. Om man lyssnar på andra eller sitt “duktiga” jag kan man ångra sig.
    All lycka till dig och er! ❤️

  2. Leila says:

    Åh vad jag känner igen mig! Min bebis låg också i framvägg. Var inne på förlossningen 2 ggr pga minskade fosterrörelser, en gång i vecka 30 och en gång bara två dagar innan jag födde honom. De gjorde UL båda gångerna och där låg han och mös bara 🙂 men jag förstår paniken! Jag fick låna en doppler av min vän så jag kunde lyssna på bebis hjärtljud hemma (de kostar under 500 kr tror jag) och det hjälpte så mycket! Men de gånger, efter v 30, då jag inte kände honom alls på en hel dag trots att jag hörde hjärtljud så ringde jag till förlossningen och båda de gångerna ville de att jag skulle åka in direkt så det var skönt att bli tagen på allvar ! Förmodligen har du bara en lugn och gosig bebis som gillar att sova 🙂 det sa de till mig och så blev det och är fortfarande ett år senare 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.