Trötter

Ligger hemma i sängen, pussat mina tjejer god natt och känner mig helt sänkt. Tröööötttttast i stan, ska bli skönt att sova nu. David försöker hitta en bra film, har ni några tips? Kommentera gärna om ni kommer på något bra ☺️❤️
Hur nattar ni era barn? Vi har alltid haft precis exakt samma rutin på Julli, med Della har det blivit väldigt olika då man mer får utgå från hennes behov om ni förstår hur jag menar.. När Julli var liten så låg jag alltid bredvid henne i sängen, läste en bok och sen satte vi på cd skriva med My little ponny eller bamse som hon fick somna till. Nu när hon blivit lite större så läser vi i bland men för det mesta så kramas vi, säger ” god natt, älskar dig, mest av allt, du är bäst i världen, ses i morgon. ” det var hon som började och sen har vi tagit efter så nu har det blivit som ett mantra som vi säger till varandra varje gång innan läggdags ❤️ Det är fint tycker jag, när jag var liten sa alltid min mamma o pappa ” älskar jag mest av allt ” innan varje gång vi skulle sova. En rutin som inte fick brytas oavsett om man sov borta eller ej. Det är mysigt och kändes tryggt kommer jag i håg än i dag.
Nej nu natti, vi hörs i morgon igen ❤️
image image image image

Puss Ditte

3 kommentarer om “Trötter

 1. Jenny says:

  Sån där filt har min son oxå det är hans gos som han använder som täcke. Den kan han absolut inte sova utan. Så har 5 st att byta med. Här går läggningen åt skogen varje dag. Han vägrar att somna. Idag somna han tex 22.30. 2 år och 8 månader å så jäkla envis. Tur han är så jäkla söt annars hade jag sålt honom ??

 2. Amelie says:

  Vår dotter är 4. Hon sover för tillfället i vår säng då hon har haft en period med mardrömmar och vart rädd för spöken och monster.
  Vi läser två sagor (pixi böcker) som hon väljer själv. Sen kliar vi hennes rygg o sjunger en stund. (Sångrepertoaren varierar mellan min man o mig men det är viktigt att jag sjunger samma sånger o min man lika så). Vi säger alltid då vi går “god natt, jag älskar dig, vi ses imon”.

 3. Johanna says:

  Hej Ditte. Måste bara säga att jag tycker att du verkar vara helt fantastisk! Eller hela din familj verkar vara helt fantastisk. Jag beundrar verkligen er och er styrka ❤️. Jag har alltid nattat våra 2 barn i våran säng och sedan burit över dem till deras egna sängar. Idag är dom snart 7 och 4 och somnar i sina egna sängar med en cd saga efter en massa pussar och kramar. Jag måste fråga dig om tårtan du gjorde till din lilla krigarprinsessan, finns det något recept på den som du skulle kunna tänka dig att dela med dig utav?. Min dotter fyller 7 snart och blev helt förälskad när jag visade tårtan för henne ?. Hoppas att ni får en underbar dag idag. Många kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.