Tröttmössor finns det gott om..

Vi har fått höra att ett par säger att sen vi fick assistans hjälp med Della skiter vi i henne. Jag tycker synd om det här paret, att de är så otroligt små som människor. Ni som vet ni vet, att viktigaste i livet för oss är våra barn! Men det absolut viktigaste är att dom vet! Att våra barn vet. Och det VET vi att dom gör. Och det är egentligen det som är det enda som betyder något! Vi behöver hjälp med Della, annars hade vi aldrig fått så mycket assistans som vi har fått. Det är just där de här människorna blir små, för de kan och kommer aldrig att förstå hur det är att ha ett barn med svåra funktionshinder, ett barn som är sjukt. Ännu en gång, jag tycker synd om er, att ni inte ser längre än näsan räcker. Att ni inte har ett mer värdigt liv än att prata om mig och min familj och att säga saker om Della det är bara sjukt för mig! Jag skiter i vad folk tycker om mig, på riktigt! för jag är trygg i mig själv men när man prata om mitt barn som aldrig gjort något ont i livet, som faktiskt bara finns här och inte förtjänar annat än att bli oändligt älskad från topp till tå! då blir jag så arg att jag vill spy. Tänker inte.. Aldrig mer lägga min tid eller energi på sånt smått folk. Jag önskar er inget ont jag bara hoppas för eran egen skull och för era barns skull att ni öppnar ögonen och lär dom att bli bättre människor än vad ni är idag!

Godnatt från en trött mamma.

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.