Två?! Du kom ju nyss

Typ så känns det när jag tänker på att Duni fyller två år på Onsdag nästa vecka. Två år. Mitt lilla Dun är ingen bebis längre… även om jag tror att hon alltid kommer att vara familjens bebis. Så blir hon lixom lite mer och mer människa och en egen person.. ❤️
Köpte en del finheter till henne i Köpenhamn. Som jag ska slå in i ett fint glittrigt papper med massa krusiga snören i olika färger. Vi har läst “babblarna på kalas” i några veckor nu. Och när de fixar tårtan så säger Duni. “Mamma Dune ha torta” var på jag svarar “vill Duni ha tårta på sitt kalas?” hon svara “ja Dune torta“. ? Mitt hjärta svämmar över. Självklart ska hon ha tårta. Vet dock inte vad vi ska ha för något ännu. Funderade lite på att göra en egen men slog snabbt bort den tanken. David åker till New york i morgon och kommer hem sent på kvällen dagen innan Duni fyller år. Så jag är hemma själv med alla älsklingar.. vilket innebär (inte så mycket tid till tex baka tårta). Jag är dessutom ingen hejare på att baka heller om jag ska vara ärlig. Så för gästernas skull beställer jag tårtan. ?
Fått frågan om jag inte kan knåpa ihop ett inlägg med tips på vad man köper till en 2 åring. Så tänker att detta får bli ett sånt. Hoppas ni får lite inspo. ❤️
Här är lite av det hon kommer få i present. Vet att mamma och pappa kommer köpa en tre-hjulning och en hjälm till henne. Tänk så sött, när hon cyklar runt här utanför. ??❤️

Dockan är från Luckyboysunday. Tröjan är från Bobo choose. Leggins från Marmar. Snutten från jellycat. Solhatten är från mini pop.
Förutom detta så har hon önskat sig böcker. Hon är en liten läslus precis som storasystrarna. Klossar, pennor, klistermärken, papper, docksäng och leksaks dammsugare.
Puss på er.

Puss Ditte

3 kommentarer om “Två?! Du kom ju nyss

  1. Yasse says:

    Ni brukar ju ha så fina tårtor och bakelser när ni firar något, vart beställer du de? ?

    • Ditte Svanfeldt says:

      Det är en vän som gjort dem. I år beställde vi från Brantingstorg i Uppsala ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.